Start | Forslight Hyppää pääsisältöön

AB FORSLIGHT OY

Ab Forslight Oy on metalli- ja kuljetusvälineteollisuuden alihankkija. Alihankintaan tuotetaan pääosin kompponentteja ja järjestelmiä kuorma-autojen perävaunuihin. Esimerkkeinä voidaan mainita valoramppeja,  hitsattuja ja kokoonpantuja ruostumattomia teräsosia.

Valorampit ja kaapeloinnit

Yrityksen erikoistuote on valoramppeja. Meillä on oma alumiiniprofiili joka muodostaa valorampin rungon. Tähän asennetaan erilaisia valoja ja lisälaitteita, täysin asiakkaan toivomuksien mukaan. Kaapeliveto on kokonaan suojattu alumiiniprofiilin sisällä. Valoramppi kytketään perävaunuun vesitiiviin sähkökotelon kautta. Tämä kotelo on asennettu valorampin takapuoleen. Valoramppi voi olla yhtenä osana tai jaettu kolmeen osaan jos esim. takalaitanostin tai nosturi on asennettu.

Haluatko lisätietoja valorampeistamme?

Sinkopuhdistus

Tarjoamme ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista valmistettujen kompponenttien sinkopuhdistuksen. Puhdistus tehdään Carlo Banfin pyöröpöytä sinkopuhdistuskoneessa. Tuloksena on tasaisen hieno ja matta pinta. Pyöröpöydän halkaisija on 1100 mm ja puhdistettavien kappaleiden suurin korkeus on noin 300 mm. Puhdistusaika on noin 3-4 minuuttia per sivu. Koska menetelmä on hyvin ympäristöystävällinen se on hyvä vaihtoehto peittaukseen. Annamme mielellään lisää tietoja ja hintoja.Ottakaa yhteyttä!

VIERAILE KUMPPANEIDEMME SIVUSTOILLA